20. February 2019.

22. Rapir kup u Zagrebu

Ovaj vikend smo proveli u Zagrebu na 22. Rapir kupu. Došli smo u velikom broju jer su ovo ujedno zadnje pripremne borbe pred naš 4. Kup grada Osijeka.

Natjecanje se održalo u sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Zrinskog u kategorijama U10, U12, U14 EFC i kadeti. Naši sportaši i sportašice su nastupili u svim kategorijama i polučili zanimljive rezultate.

Od svih rezultata izdvojio bih, naravno, rezultate Vite Jović (srebro) i Gaje Rajković (bronca) u kategoriji djevojčice U10. Treba još spomenuti i nastupe naših kadeta Ivana Mikodanića (9.) i Ive Budžaki (8.) koji su ostvarili odlićne rezultate u jakoj konkurenciji i pokazali znatan napredak i prvi nastup Ivana Rimca u kategoriji dječaci U12. On je u svom prvom nastupu prošao skupinu sa tri pobjede. Kao osmi nakon grupne faze plasirao se direktno među 16 natjecatelja i na kraju završio na 9. mjestu.

Čestitamo svima na ostvarenim rezultatima. Detaljne rezultate svih sportaša možete pogledati u biltenu natjecanja objavljenom na stranici Hrvtaskog mačevalačkog saveza klikom na link ispod.

22. Rapir kup

Dijeli: